İK Dijital Dönüşümünü Tamamladı!

627

4EKİP liderliğinde ve Kariyer.net desteğiyle İK’nın farklı alanında uzman 9 blogger işbirliği ile hayata geçirilen “Dijital İK” e-kitabı yayınlandı.

Kitap, insan kaynakları profesyonelleri için dijital bir el kitabı niteliği taşıyor.

Employer Brand Academy Türkçe Sertifika Programı

Dijital İnsan Kaynaklarındaki değişimi anlatan “Dijital İK” e-kitabı yayınlandı. Kariyer.net ve 4EKİP işbirliği ile 3 aylık yoğun bir çalışmanın ardından yayınlanan kitap insan kaynaklarındaki dijital dönüşümü gözler önüne seriyor. 4EKİP üyeleri liderliğinde her biri kendi alanında uzman insan kaynakları profesyonellerinden oluşan ekiple hazırlandı. Ahmet Eryılmaz, Ata Özdemirci, Ayşe Kirman, Burçin Şoray Erdağ, Cengiz Çatalkaya, Gürkan Platin, Mehmet Eronat, Müge Arslan ve Ezgi Feda gibi isimler kitabın mimarları blogları ile de sektörde ilgiyle takip ediliyor.

Dijital dönüşümün gerek bireyler gerekse kurumlar için kaçınılmaz bir süreç haline geldiğini söyleyen projenin iş ortağı Kariyer.net’in Genel Müdürü Yusuf Azoz, “Dijitalleşme gerek özel gerekse iş hayatımızın her noktasına nüfuz etmiş durumda ve yaygınlaşmaya devam ediyor. Rekabetin, siyasi ve ekonomik belirsizliklerin hızla arttığı dünyamızda, dijital dönüşüme her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu görüşündeyim. Dijital dönüşüm, şeffaflığı artıracak, verimlilik artışına hizmet edecek ve sürekli ek değer yaratacaktır. Dijital Dönüşüm’ün yaratacağı ek değeri İK açısından değerlendirmek üzere 4EKİP’in hazırladığı bu E-book’u sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. 4EKİP’in önderliğinde kaçınılmaz Dijital Dönüşüm ile ilgili 9 yazarın paylaşımları 2016 yılında tüm İK’cılar için okunması gerekenler listesinde yer almalı” açıklamasını yaptı.

E-book projesi kapsamında İK’da Dijital Dönüşüm incelenirken bloggerlardan Ahmet Eryılmaz “Kurum kültürlerinin sürekli ölçerek yönetimi”, Ata Özdemirci “Sosyal medyada itibar yönetimi”, Ayşe Kirman “Dijital İK iç kontrol sistemleri ve bilgi güvenliğinin sağlanması”, Burçin Şoray Erdağ “Eğitimin dijitalleştirilmesi” ve “Bordrolama ve özlük işlerinin dijitalleştirilmesi”, Cengiz Çatalkaya “Dijital ortamda işveren markası”, Ezgi Feda “İç iletişim”, Gürkan Platin “Dijitalleştirebildiklerimizden misiniz?”, Mehmet Eronat “Dijital ortamda insan kaynakları için veri ve bilgi yönetimi” ve Müge Arslan ise “Dijital işe alım” konularına değindi.

Dokuz bloggerın da kendi uzmanlık alanlarında yazarak ortak tema olan “Dijital Dönüşüm”de buluştuğu projede, dijital dönüşüm ile hayatımıza yeni giren CDO (Chief Digital Officer) unvanının “Organizasyonda yeri nerede olmalı?”, “Yetkileri nereye kadar uzanmalı?”, “Nasıl bir iş süreci olmalı?” sorularına cevap arandı. E-kitabı linkten indirebilirsiniz.

 

Yanıtlayın / Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.