Yeni Ekonomi Düzeni Ekonomi 2.0 Konferansı’nda Tartışılacak

Ekonomi 2.0 Konferansı 24 Mart’ta İstanbul’da

Yeni Ekonomi Düzeni Ekonomi 2.0 Konferansı’nda Tartışılacak

Düşünce kuruluşu GelecekHane tarafından düzenlenecek Ekonomi 2.0 Konferansı’nda, gelişen dünyada değişen ekonomi düzeni yeni unsurlarıyla birlikte tartışılacak. “Her şeyin tersi” sloganıyla yola çıkan konferansta günümüzün tüketime dayalı ekonomisinin dönüşmekte olduğu yeni durum konuşulacak. Ekonomi 2.0, değişen ekonominin yeni değerleri olarak ifade edilen “insan odaklı olma, misyon belirleme ve büyümede dengeyi bulma” konuları çerçevesinde yeni ekonomi modelini inceleyecek. Türkiye’den ve yurt dışından çok sayıda profesyonelin konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte paylaşım ekonomisi, sosyal girişimcilik, adil gelir paylaşımı ve şeffaflaşma gibi konular üzerinde durulacak. Daha paylaşımcı ve daha üretken bir dünya düzenini anlatan Ekonomi 2.0 Konferansı, 24 Mart Perşembe günü Borsa İstanbul’da düzenlenecek. Konferans hakkında detaylı bilgiye ve etkinliğe katılım formuna www.gelecekhane.com/ekonomi20 adresinden ulaşılabiliyor.

Gelecek bilincini geliştirmek, gelecek trend ve teknolojileriyle ilgili farkındalığı artırmak amacıyla her yıl düşünce kuruluşu GelecekHane tarafından gerçekleştirilen etkinliklere bu sene Ekonomi 2.0 Konferansı da katıldı. Günümüzdeki global ve tüketim odaklı ekonomi modelinin değişimini irdeleyecek olan konferans, 24 Mart Perşembe günü Borsa İstanbul’da gerçekleşecek. Ortak Değer, Sosyal Girişimcilik, Ekonominin Geleceği, Yeni Ekonomi, Döngüsel Ekonomi, Şeffaflaşma ve Paylaşım Ekonomisi ana başlıklarının irdeleneceği etkinlikte, alanında uzman konuşmacılar söz alacak.

Değişen dünyaya bağlı olarak değişen ekonomik düzenin ele alınacağı Ekonomi 2.0 Konferansı’nda FonGoGo kurucusu Louise Westerlind, Ashoka Vakfı Avrupa-Türkiye Direktörü Matthias Scheffelmeier, S360 Danışmanlık kurucusu Kerem Okumuş, Vatan Gazetesi Ekonomi Yazarı Ali Ağaoğlu, Borsa İstanbul Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve CIO’su Adnan Metin, YeşilİST Kurucusu Ergem Şenyuva, Uluslararası Şeffaflık Derneği Başkanı Oya Özarslan, Zumbara Kurucusu Ayşegül Güzel, Atölye İstanbul Kurucusu Kerem Alper, İskele 47 Kurucusu Bager Akbay söz alacak.

Değişen Ekonominin Yeni Değerleri Neler Olacak?

GelecekHane’nin kurucusu, fütürist Halil Aksu, değişen ekonomide “insan odaklı olma, misyon belirleme ve büyümede dengeyi bulma” konularının en önemli değerler olacağını belirtiyor. Ekonomideki yeni dönüşümün bireyleri, şirketleri ve ülkeleri daha fazla etkileyeceğini ifade eden Aksu, bu değerleri ve ekonominin yeni unsurlarını merak edenleri Ekonomi 2.0 Konferansı’na davet ediyor.

BKM, SAP, Migros ve HP sponsorluğunda düzenlenecek, dünyaya hakim olacak yeni ekonomik düzenin konuşulacağı Ekonomi 2.0, 24 Mart Perşembe günü Borsa İstanbul’da gerçekleşecek. Konferans hakkında detaylı bilgiye ve etkinliğe katılım formuna www.gelecekhane.com/ekonomi20 adresinden ulaşılabiliyor.

 

Etkinlik Programı

09:00-09:20

Açılış –Vizyon

Halil Aksu / CEO, GelecekHane

09:20-09:40

Dijital Ekonomi

Adnan Metin / Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve CIO, Borsa İstanbul

09:40-10:00

Şeffaflaşma

Oya Özarslan / Yönetim Kurulu Başkanı, Uluslararası Şeffaflık Derneği

10:00-10:20

Döngüsel Ekonomi

Ergem Şenyuva / Kurucu, YeşilİST

10:20 – 10:40

Sosyal Girişimcilik

Matthias Scheffelmeier / Avrupa-Türkiye Direktörü, Ashoka Vakfı

10:40 – 11:00

Ortak Değer Paylaşımı

Kerem Okumuş / Kurucu Ortak ve Genel Müdür, S360

11:00 – 11:30

Etkinlik Arası

Ekonomi2.0 / Etkinlik Arası

11:30-12:30

Yeni Ekonomi Paneli

Moderatör – Kerem Özdemir / Editör, Fortune Dergisi

Paylaşım Ekonomisi – Ayşegül Güzel / Kurucu, Zumbara

Ortak Ofis – Kerem Alper / Kurucu Ortak, Atöyle İstanbul

Kitle Fonlama – Louise Westerlind / Kurucu Ortak, FonGoGo

Maker Hareketi – Bager Akbay / Kurucu Ortak, İskele 47

12:30- 13:00

Ekonomi 2.0 – Gelişmeler

Ali Ağaoğlu / Ekonomi Yazarı, Vatan Gazetesi

13:00-13:30

Kapanış

Halil Aksu / CEO, GelecekHane

Gelecekhaneyeni ekonomi
Comments (0)
Add Comment