Sabancı Üniversitesi ulusal duyarlılık konferansı: “Bilinçli Ebeveynlik”

Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri tarafından düzenlenen Ulusal Duyarlılık Konferansının üçüncüsü Kadıköy Belediyesi işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Teması “Bilinçli Ebeveynlik” olarak saptanan 3. Ulusal Duyarlılık Konferansında üç uzman konuşmacı yer alıyor. AÇEV Aile Eğitimleri Koordinatörü Ahmet Çetin “Destekleyici Ebeveynlikte Babanın Rolü ve Önemi”, Seksolog eğitmen Rayka Kumru “Pozitif Ebeveynlik” ve Psikiyatrist yazar Yankı Yazgan da “Çocuklu Hayat” konularında konuşacaklar.

2017 yılında ilk defa bir üniversite çatısı altında gerçekleşen Ulusal Duyarlılık Konferansı’nda Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri, liseleri, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler bir araya gelerek “Gençlik Çalışmaları” teması etrafında deneyimlerini paylaştı. Geçen yıl ikincisi gerçekleşen konferansın teması “Kadın Çalışmaları” olarak Sabancı Vakfı desteğiyle düzenlendi. Söz konusu konferansta gençlerle işbirliği, kadının güçlenmesi ve istihdam konuları hakkında akademi, özel sektör ve sivil alandan iiyi örnek çalışmaları katılımcılarla paylaşıldı.

Açış konuşmasının Sabancı Üniversitesi Rektörü Zehra Sayers tarafından yapılacağı konferansta sizi de aramızda görmekten mutlu olacağız.

Tarih: 6 Ekim 2018, Cumartesi

Saat: 13:00-17:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi – Kozyatağı Mahallesi Buket Sokak No:1 Kozzy Alışveriş Merkezi yanı

ebeveynlikSanabcı Üniversitesi
Comments (0)
Add Comment