AvivaSA, Çalışanları ile Bi’Başka!

AvivaSA, çalışanlarından Emre Özocak’a uluslararası koşu ve bisiklet yarışlarına katılması için sponsor oldu.

 Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lider şirketi AvivaSA, hayatın her alanında, çalışanlarının yanında olmaya özen gösteriyor ve Hayat Bize Güzel sloganıyla; tiyatrodan, spora kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren çalışanlarını destekliyor. Firma, uluslararası koşu ve bisiklet yarışlarına katılan AvivaSA çalışanı Emre Özocak’a sponsor oldu.

5 Mart Pazar günü, “RunAtolia Antalya Maraton” koşusuna katılarak, 2017 yarışlarına start veren Özocak; 12 Mart tarihinde “Barcelona Marathon”, 30 Nisan tarihinde “Vodafone İstanbul Half Marathon” koşularına ve 20 Mayıs tarihinde Lüksemburg’da “UCI Schleck Gran Fondo”, 9-11 Haziran tarihlerinde Slovenya’da “UCI Maraton Franja”, 12-13 Ağustos tarihlerinde Danimarka’da “UCI Gran Fondo Denmark” ve 24-27 Ağustos tarihlerinde Fransa’da “UCI Gran Fondo World Championships” bisiklet yarışlarına katılıyor.

6 kıtada maraton koşmak, pedal çevirmek

Konuyla ilgili bilgi veren AvivaSA İnsan Kaynakları Direktörü Burak Yüzgül, daha iş görüşmelerinde bile, Emre’nin koşu ve bisiklet yarışlarına olan ilgisinin, enerjisinin fark edildiğini belirterek, şunları söyledi: “Çalışanlarımızın, yaşamlarının her alanında başarılara imza atmasını istiyor ve bunu teşvik ederek, yanlarında olmayı hedefliyoruz. Emre’nin hedefi Dünya’da 6 kıtada, koşabildiği kadar farklı ülkede maraton koşabilmek ve bisiklet sporunda ise, UCI Gran Fondo World Series yarışlarının 3 tanesine katılarak, %25’lik dilime girmekNe istediğini bilerek, kararlı adımlarla hedefine koşan Sevgili Emre’ye katıldığı yarışlarda, tüm AvivaSA ailesi adına başarılar diliyorum.”

“Hayatın Her Alanında, Çalışanlarımızın Yanında”

Emre Özocak’ın; AvivaSA olarak, çalışanlarına sosyal konularda da verdikleri desteğin somut örneklerinden sadece birisi olduğunu vurgulayan Yüzgül,“Çalışanlarımızın, hem bireysel olarak hem de kurdukları gruplarla, farklı sosyal ilgi alanları ve etkinlikleri oluyor. AvivaSA olarak her zaman için, bu tür etkinlikleri teşvik ediyoruz” dedi.

EMRE ÖZOCAK Kimdir?

1985 tarihinde İstanbul’da doğan Emre Özocak, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret Bölümü’nden mezun olduktan sonra; İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat lisans programını bitirdi.

Özocak, Ağustos 2016’dan bu yana, AvivaSA’nın finans biriminde Finansal Kontrol Uzmanı olarak çalışıyor.

Çocukluktan üniversite sonuna kadar, daha çok takım sporlarıyla ilgilenen Özocak, İstanbul Üniversitesi’nde futbol takımında oynadı ve bisiklet sporuna, daha çok dağ bisikleti kategorisinde amatör olarak devam etti. Üniversite sonrası bireysel sporlara ağırlık veren Özocak, bisiklet sporunun yanı sıra, “Nike Run Club” ile atletizmin koşu branşıyla ilgilenmeye başladı ve pek çok yurtiçi ve yurtdışı yarışlara katıldı. İstanbul Maratonu’nda pacer olarak görev alan Özocak; bisiklete sporunda, hem yerel hem de uluslararası lisans sahibidir.

AvivasaEmre Özocak
Comments (0)
Add Comment